utorak, 17. kolovoza 2010.

Budučnost Hrvatske na slijedećim parlametarnim izborima

Poslijednjih dvadeset godina na svakim izborima za narod je bilo vječno pitanje HDZ ili SDP ?

Unatoč upornostima hrvatskog naroda da glasa za lijeve ili desne  uvijek im je kada bi bilo koji došli na vlast rezultat bio isti.

Redaju se afere za aferama i to milijunske. Tko je pokraden pa isti taj narod koji ih je izabrao. Izabrali su i Josipovića za predsjednika RH a on im je zahvalio sa rečenicom " Kape partizanke su lijepe kape " i to na otvaranju četničkog spomenika u Srbu.

Hrvati su očigledno ili priglup narod ili su kao guske u magli pa nevide dalje od slatkorječivih političara koji ih godinama kradu pa ih redovno biraju na svakim slijedećim izborima.

Još uvijek hvala bogu na političkoj sceni ima stranaka koje nisu uprljane ali ni upetljane niti u jednu aferu ali ne dolaze do izražaja 1

Pitanje zašto ?

Zato što nisu krale i žive od mizerne članarine poput siromašnog Hrvatskog naroda koji živi od svoje plaće ili mirovine pa se nemogu dovoljno medijski probiti na raznoraznim televizijama.

Tko je tu oštečen?

Oštečen je Hrvatski narod koji ni nezna osim nekolicine da takve stranke i postoje pa čak sa mnogo boljim projektima i programima od navedenih lopovskih stranki.

Pravaške stranke su napravile koaliciju i kao takve izlaze na izbore prognoze su tako - tako osim ako ih narod bude prepoznao kao jedinu političku opciju kojoj je više stalo do nacionalnih interesa nego do ulaska u EU koji nam je ovih godina donijeo samo probleme i ne smiješi nam se lijepa budučnost u EU.

Prvi na udaru pri ulasku u EU će biti upravo oni koji su stvarali Hrvatsku ali i demokraciju a to su Hrvatski branitelji a samo zato što EU ne poznaje instintuciju branitelja.

Za koga onda glasati na slijedećim parlamentarnim izborima a da nas i ovako gladne ne pokrade još više jer poslije slijedečih izbora ostat ćemo i bez gaća jer poslije ovih smo ostali samo u gaćama.

Dobro razmislite kada budete glasali jer glasate ili za svoju propast ili za svoj boljitak, pa pošto znate tko krade u ovoj državi nećete imati opravdanja ako za takve opet glasate i poslije kukate kako vam dijete nema što jesti. Nemojte biti guske u magli !

Nema komentara:

Objavi komentar