nedjelja, 15. kolovoza 2010.

U Hrvatskoj vlada kriminal

Sjetimo se HDZ-ovog govora na rivi u Splitu ali i ostalih predizbornih skupova ostalih političara;
Mi ne damo naše generale a ujedno su ih prodali prvom prilikom. Zašto ?

Zato što se boje onoga što bi im se desilo da je general Ante Gotovina na slobodi a to je ujedinjenje Hrvatskih branitelja i njihov ulazak u politiku, što automatski znači i pad ratnih profitera ali i lopova koji sjede u političkim strankama i trenutno drmaju državom.

Što reći, Jadranka Kosor uspješno hvata lopove i šalje ih na godišnji odmor u Remetinec u kojem provedu maksimalno tri mjeseca a potom ih se pušta van na slobodu.
Već je sada jasno da je sve to mazanje očiju narodu jer ti isti procesi nikada neće biti okončani, lopovi ili političari će sa novcem poreznih obveznika koji su lagano spustili na svoje račune kliznuti iz države poput Ive Sanadera koji je prije nekog vremena kliznuo u Ameriku.

Kako je moguče da osoba koja ima policijsku zaštitu a usto sve kriminalne istrage upučuju na njega može slobodno kliznuti iz države.

Kako je moguče da četnici osuđeni za Vukovarska stradanja dobiju presudu na kaznu zatvora u visini od tri ili četiri godine, a nekom čovijeku u ovoj istoj državi se presudi za krađu od četrdeset kuna jer nije imao za kruh  osam godina.

Ukoliko i Polančec bude kažnjen dobit će najvjerojatnije kaznu zatvora od četiri godine a ostat će mu milijuni poreznih obveznika u đepu te će sa smiješkom na licu odrobijati svoju kaznu.

Sudstvo i policija još uvijek su visoko korumpuirane službe u Hrvatskoj, a što sam i sam se uvijerio neki dan na prekršajnom sudu kada je policija izvela pritisak na sud na kojem sam bio svjedok.

Kakva je to država ako nam je policija i sudija i kadija.

Nema komentara:

Objavi komentar